WhereBrentford breathes

Situated on the river’s edge encompassed by water to the south, east and west, The Whele is The Brentford Project’s most iconic and desirable address.

Named after a historic Brentford wharf, drawing inspiration from the rich heritage of the River Brent and its botanical and industrial past, The Whele offers those that live here a sense of calm and an escape from the City rush, balanced with all the requirements of contemporary living.

BOOK A VIEWING

Reflecting its unique position by the river, The Whele follows the curve of the River Brent and offers panoramic views across to the green open spaces of Kew Gardens, west to the historic splendour of Syon Park, and east towards the Thames, the City and beyond.

A verdant openpanorama ofriver and sky

Stepping into these apartments connects you to ribbons of blue and a canopy of green that starts with the River Brent, neighbouring Syon Park and the great gardens at Kew and reaches out across the Thames towards London and beyond.

These are spaces made for living – natural materials acknowledge the botanical links with a palette of soft organic shades and a contemporary modern aesthetic that not only sets a canvas for personal touches but balances both beauty and function seamlessly.

Spaces madefor living

Apartments are designed to meet the changing needs and demands of modern life and modern families – perfect as a pied-à-terre when London isn’t your only home; for new families needing space in which to grow; as a dedicated working space where home and office are one and the same; or for those with a love of entertaining – these apartments are made to embrace all of life’s possibilities.

Private terraceswith space to entertain

Private terraces with space for personalisation – made for planting, designed for entertaining. A true extension of the home blurring the line between indoor and out, The Whele’s private terraces are the perfect space for a session of morning yoga, a quiet hour with a good book or an impromptu supper with friends at sunset.

These spaces allow residents’ a moment to reflect in the calm, cool riverside air, naturally becoming more tranquil taking in panoramic views across river, gardens and sky.